Fysik

Søger guldkorn

21. maj 2019 af kevz1234 - Niveau: A-niveau

Hej alle...

Da jeg om ikke så længe skal op til skriftlig fysik A, og selvfølgelig går efter den høje karakter, så ville jeg høre af om nogle af jer brænder inde med guldkorn?

Jeg tænker i forhold til at eksempelvis arbejde for en bevægelse, også kan beskrives som en energimængde. Små sammenhæng som man normalt ikke tænker videre over, men som helt sikkert vil dukke op som et spørgsmål, hvor man bliver nødt til at finde energien i form af arbejde eller andet.

Hvis ikke må i have en god dag :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2019 af mathon

\textup{N\aa r kraft og vej har samme retning:}

                             \small \mathrm{d}E_{kin}=m\cdot \frac{\mathrm{d} v}{\mathrm{d} t}\cdot v

                             \small \Delta E_{kin}=\int m\cdot \frac{\mathrm{d} v}{\mathrm{d} t}\cdot v\cdot \mathrm{d}t

                             \small \Delta E_{kin}=m\cdot \int v \, \mathrm{d} v=m\cdot \tfrac{1}{2}v^2

                             \small \Delta E_{kin}=\tfrac{1}{2}\cdot m\cdot v^2


Skriv et svar til: Søger guldkorn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.