Matematik

Benyt modellen til...

23. maj 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen som kan løse denne opgave, da jeg ikke ved, hvordan den skal løses?

Tusind tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. maj 2019 af mathon

                            \small \begin{array}{llll} a)&f(60=100\cdot 1.03^{60}=589\\\\ b)&33\, 743\cdot 0.95^x< 20\\\\ &0.95^x< \frac{20}{33\, 743}\\\\ &\ln(0.95)\cdot x<\ln\left ( \frac{20}{33\, 743} \right )\\\\ &x<\frac{\ln\left ( \frac{20}{33\, 743} \right )}{\ln(0.95)}&\textup{da b\aa de t\ae ller og n\ae vner er negative}\\\\ &72<x<145\; \; (144.9) \end{array}


Svar #3
23. maj 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet)

Mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Benyt modellen til...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.