Matematik

Bevægelse med vektorregning

05. juni 2019 af OmarEgy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det antages at positionsvektoren s(t) er givet ved: s(t)=(v0·cos(a)·t, −½g·t^2+v0·sin(a)·t+h)
Her er g tyngdeaccelerationen.
b) Bestem positionsvektoren s(0).

svaret for opgave a var v(0)=(v0*cos(a), v0 *sin(a))

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Svar #1
05. juni 2019 af OmarEgy (Slettet)

og et billede af kasteparablen

Vedhæftet fil:Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2019 af mathon

                          \small \textbf{s}(t)=\begin{pmatrix} v_o\cdot \cos(\alpha )\cdot t\\- \frac{1}{2}\cdot g\cdot t^2+v_o\cdot \sin(\alpha )\cdot t+h \end{pmatrix}

                          \small \textbf{s}(0)=\begin{pmatrix} v_o\cdot \cos(\alpha )\cdot 0\\- \frac{1}{2}\cdot g\cdot 0^2+v_o\cdot \sin(\alpha )\cdot 0+h \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\h \end{pmatrix}


Skriv et svar til: Bevægelse med vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.