Matematik

To kendte funktioner - hvornår er produktionen den samme?

12. juni 2019 af tjamesne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jordbær:  f(x) = 70 · x + 290
Brombær:  g(x) = 32 · x + 150

x beskriver antal år - hvornår vil produktionen være den samme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2019 af peter lind

Løs ligningen f(x)=g(x)


Svar #2
12. juni 2019 af tjamesne (Slettet)

Perfekt, tak. Selvfølgelig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2019 af Capion1

# 2
Jeg ved så ikke,  h v o r  perfekt:
             - 4 < x < - 3
Hvordan lyder opgaven i sin originalitet?
 


Skriv et svar til: To kendte funktioner - hvornår er produktionen den samme?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.