Fysik

Hvor meget energi kræver det at opvarme 1g vand 45 grader

16. juni 2019 af Mahremov903 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen

Jeg sidder med det her opgave:

Hvor meget energi kræver det at opvarme 1g vand 45 grader?

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2019 af ringstedLC

Sæt ind med de rigtige enheder i den formel som findes i din formelsamling.


Svar #2
16. juni 2019 af Mahremov903 (Slettet)

Ja men hvilken formel??


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \Delta Q &= m\cdot c_{vand}\cdot \Delta T \\ \Delta Q &= 1\cdot 10^{-3}\cdot 4182\cdot 45 \;\left (\frac{kg\cdot J\cdot K}{kg\cdot K}=J \right )=\;?\text{ J} \end{align*}


Skriv et svar til: Hvor meget energi kræver det at opvarme 1g vand 45 grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.