Matematik

prik produkt

17. juni 2019 af MajaXm - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan kan man bevise at følgende regneregler er sande? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. juni 2019 af martin9999

Udregn venstre og højre side vil jeg mene


Svar #2
17. juni 2019 af MajaXm

ja, det er også det jeg har prøvet - forstår dog ikke helt hvordan man gør? 

altså må jeg godt prikke venstre side i den første? da det jo er det sætningen viser at man må? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2019 af martin9999

Vedhæftet fil:VS.docx

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2019 af martin9999

Se fil og benyt samme fremgangsmåde på den anden


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. juni 2019 af ringstedLC

\begin{align*} 2.: \\ \vec{a}\cdot \left (\vec{b}+\vec{c} \right ) &= \vec{a}\cdot \vec{b}+\vec{a}\cdot \vec{c} \\ \binom{a_1}{a_2}\cdot \binom{b_1+c_1}{b_2+c_2} &= \binom{a_1}{a_2}\cdot \binom{b_1}{b_2}+\binom{a_1}{a_2}\cdot \binom{c_1}{c_2} \\ a_1\cdot (b_1+c_1)+a_2\cdot (b_2+c_2)&= a_1b_1+a_2b_2+a_1c_1+a_2c_2 \\ \end{align*}


Skriv et svar til: prik produkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.