Kemi

Reaktionen, hvor propan forbrændes fuldstændigt

24. juni 2019 af Alisa0710 - Niveau: C-niveau

Jeg skal til årsprøve i kemi, og i et af spørgsmålene, som jeg kan trække skal jeg vise reaktionen, hvor propan forbrændes fuldstændigt. Er der en der kan hjælpe mig med denne reaktionsligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2019 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} \textup{fuldst\ae ndig}&\\ \textup{forbr\ae nding:}&C_3H_8\, _{\textit{(l)}}\; +\; 5\, O_2\, _{\textit{(l)}}\; \longrightarrow \; 3\, CO_2\, _{\textit{(g)}}\; +\; 4\, H_2O\, _{\textit{(g)}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juni 2019 af mathon

                                                         \small 5\, O_2\, _{\textit{(\textbf{{\color{Red} g}})}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. juni 2019 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textup{afstemning:}\\ &1)&C \textup{ afstemmes}\\ &2)&H \textup{ afstemmes}\\ &3)&O \textup{ opt\ae lles p\aa \ h\o jre side}\\ &&\begin{array}{lllll}&\textup{\textbf{hvis} antallet er \textbf{u}lige, multipliceres p\aa \ begge sider med 2} \end{array}\\&&O\textup{ afstemmes nu p\aa \ venstre side} \end{array}


Skriv et svar til: Reaktionen, hvor propan forbrændes fuldstændigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.