Kemi

Hjælp til at beregne koncentrationen

09. august 2019 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle, der ved, hvordan jeg kan løse opgaven på vedhæftet billede?

Er der en formel jeg kan bruge?

Facit er 57 nM

Jeg kan slet ikke få det til at passe. 

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2019 af mathon

              \small c_{glukagon}=\frac{n}{V}=\frac{\frac{10^{-3}\; g}{3500\; \frac{g}{mol}}}{5\; L}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. august 2019 af janhaa

c = 57 nM


Skriv et svar til: Hjælp til at beregne koncentrationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.