Matematik

funktion

18. august 2019 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej.

Hvordan skal man løse opgave b) og c)?

Tak på forhånd 

Vedhæftet fil: funktion.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. august 2019 af peter lind

b) Hvis omkredsen af det ene stykke er 4x må omkredsen af den anden være 12-4x og sidelængderne være henholdsvis x og 4-x. Arealerne er kvadratet på sidelælængderne

c) Find x værdien for parablens toppunkt


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. august 2019 af ringstedLC

a) Der mangler slet ikke tekst, men til gengæld er der overhovedet ingen beregninger. Så mindre og meget mere præcis tekst og så nogle beregninger.


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2019 af peter lind

Jeg er ikke enig.

Formålet med opgaverne er at producere noget viden og træning i eleverne ikke at producere et facit.

Viden og træning opnår man bedst ved at eleverne laver så meget som muligt selv.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2019 af mathon

                          \small \small \begin{array}{lllll} A(x)=2x^2-6x+9=2\left ( x-\frac{3}{2} \right )^2+\frac{9}{2}\\\\ \textup{For hvilken x-v\ae rdi er A(x) mindst mulig?} \end{array}


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.