Kemi

Stofmængdekoncentrationen af C-vitamin i drik på 0,33 L.

20. august 2019 af katrine0108 - Niveau: B-niveau

Stofmængdekoncentrationen af C-vitamin i drik på 0,33 L. 

Er helt lost på hvordan jeg kommer frem til det og hvilke formler jeg skal bruge.

Håber en venlig sjæl vil hjælpe..? :-)


Svar #1
20. august 2019 af katrine0108

Tjek vedhæftede fil for opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2019 af janhaa

M = m/n

n = m/M = 0,06/176,12 mol = 3,14*10-4 mol


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2019 af Sveppalyf (Slettet)

og hvis den stofmængde skal være indeholdt i et volumen på 0,33L, så bliver koncentrationen

c = n/V

c = 3,14*10-4 mol / 0,33 L = .... M


Skriv et svar til: Stofmængdekoncentrationen af C-vitamin i drik på 0,33 L.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.