Matematik

Hvordan regner jeg dette ud?

27. august 2019 af KageSpiseren - Niveau: A-niveau

Hej SP

Titlen siger det hele: Hvordan regner jeg den her opgave ud?

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: to leddet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af mathon

Brug kvadratsætningerne baglæns.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2019 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllllll} c)&a^2-2\cdot a\cdot b+b^2&=&(a-b)^2\\\\ d)&16a^2-1=(4a)^2-1^2&=&(4a+1)(4a-1) \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan regner jeg dette ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.