Matematik

på hvor mange måder kan man udtage 6 gule og 5 røde kugler?

01. september 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

a) På hvor mange måder kan man udtage 6 gule og 5 røde kugler?

b) 5*1,3x=12,6

c) 3*log(x)=9,21

d) 2,4*ex=88.7

e) 3,5*In(x)=34,66


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2019 af janhaa

a) 11C6 = 11C5 = 462


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2019 af janhaa



b) 5*1,3x=12,6
x=1,94
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2019 af Dennis329324 (Slettet)

b-e) Du skal isolere x :) 

b) divider med hhv. 5 og 1.3 på begge sider

c) divider med 3 på begge sider og anvend e^x til og ophæve logaritmefunktionen.

d) divider med 2.4 på begge sider og anvend den naturlige logaritme "ln" på begge sider for, at ophæve e^x

e) divider med 3.5 på begge sider og ophæv ln(x) med e^x på begge sider. 


Skriv et svar til: på hvor mange måder kan man udtage 6 gule og 5 røde kugler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.