Matematik

Værdimængde af funktion

11. september 2019 af Jepp5220 - Niveau: A-niveau

Skal finde værdimængden af følgende funktion

f: D(f) -> R givet ved f(x,y)=1/(x^2+y^2) hvor D(f)={(x,y)\in R^2 : (x,y) \not\equiv (0,0)}


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2019 af peter lind

Med den definitionsmngde gælder 0<x2+y2=z<∞ Hviken værdier kan så 1/(x2+y2) = 1/z antage


Svar #2
11. september 2019 af Jepp5220

Så må det vel være:
]0:\infty[ 

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2019 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Værdimængde af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.