Matematik

Differentialregnings fundemental sætning og anvendelse

12. september 2019 af Jepp5220 - Niveau: A-niveau

Hej,

Har fået givet opgavet: 

Givet 
f(x)=\int^x_1 2cos(t) dt
find df(x)/dx
ved hjælp af differentialregningens fundementalsætning. Er lidt lost her, er fundementalsætningen et andet ord for 3 trins reglen? Og hvordan skal det anvendes her. På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2019 af peter lind

f(x) = ∫g(x)dx => f'(x) = g(x)


Svar #2
12. september 2019 af Jepp5220

Er punktummet i sidste f funktion ment som '?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2019 af peter lind

Jeg har redigeret ligningen


Skriv et svar til: Differentialregnings fundemental sætning og anvendelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.