Matematik

Matmetik - hældning og funktion

15. september 2019 af Kira988 - Niveau: C-niveau

Hej vil nogle hjælpe mig med denne opgave, da jeg ikke helt forstår den

Tak på forhånd!!

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_fb3.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2019 af peter lind

se i din formelsamling eller din bog for formlerne. Så lærer du dem at kende


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2019 af ringstedLC

a) Du skal bruge formlen for lineært a og b.

b) Når to lineære funktioners grafer er parallelle, har de samme a, men deres b kan være forskellige.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2019 af mathon

                        \small \small \small \begin{array}{lllll} a)&\mathbf{{\color{Red} a}}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\\\\ b)&g(x)=\mathbf{{\color{Red} a}}\cdot x+b\\\\ &-10=\mathbf{{\color{Red} a}}\cdot 2+b \end{array}


Skriv et svar til: Matmetik - hældning og funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.