Matematik

overskuddet

24. september 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

Kan I tjekke om fremgangsmåde er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2019 af ringstedLC

Skriv hellere:

\begin{align*} f(2000,100000) &= 100\cdot 2000^{0.6}\cdot 100000^{0.4}-250\cdot 2000-0.1\cdot 100000 \\ &= 44635{\color{Red} 3} \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. september 2019 af StoreNord

446352,5


Svar #3
24. september 2019 af Nanna34

#2

446352,5

thank uuuu


Skriv et svar til: overskuddet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.