Matematik

Trigonnometriske funktioner

25. september 2019 af Madsiso (Slettet) - Niveau: B-niveau

FATTER INTET. En hjælppende hånd kunne være super

Vedhæftet fil: .....png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2019 af mathon

\small \begin{array}{llll} \textup{basisviden}\\ &f(t)=A\cdot \sin(\omega \cdot t)+d\\\\ &\omega =\frac{2\pi }{T}\\\\ &T=\frac{2\pi }{\omega } \end{array}


Skriv et svar til: Trigonnometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.