Matematik

Areal og intergralregning

01. oktober 2019 af Lise123Lise - Niveau: A-niveau

Hej kan simpelthen ikke finde ud af denne opgave, en der kan hjælpe?

Grafen for funktionen givet ved h(x)=x+e^x+3  afgrænser sammen med linjerne med ligningerne y=0, x=1 og x=2 et område, der har et areal. 

Tænker man self skal udregne stamfunktionen via bestemt intergraler, men ved ikke helt hvordan jeg skal få de tre ligninger med en som bestemte intergraler, da der er mere end to?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af peter lind

Du har da ikke noget med ligninger. Du skal udregne ∫12f(x)dx


Svar #2
01. oktober 2019 af Lise123Lise

altså når jeg siger ligninger mente jeg y=0, x=1 og x=2


Svar #3
01. oktober 2019 af Lise123Lise

så det er bare \int_{1}^{2}x+e^x+3dx?


Svar #4
01. oktober 2019 af Lise123Lise

altså 9,17?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2019 af SuneChr

Arealet kan udtrykkes nøjagtigt

e2 - e + 9/2
som rigtig nok er
9,17077...


Skriv et svar til: Areal og intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.