Matematik

er den rigtig

01. oktober 2019 af Lektierneskonge - Niveau: B-niveau

...


Svar #1
01. oktober 2019 af Lektierneskonge

opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2019 af AMelev

Opgaven: 
              
Forslag: 
               
2. linje er forkert. x2 + 2x + y2 - 4y = 4 ⇔ x2 + 2x + 12 + y2 - 4y + 22 = 4 + 12 + 22 ⇔ (x + 1)2 + (y - 2)2 = 9 
I sidste linje skulle der stå 24 eller evt √242 på højre side af =
Svaret på spørgsmålet mangler


Skriv et svar til: er den rigtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.