Matematik

Løs en ligning

03. oktober 2019 af Sophu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle der kan løse ligningen (x^2 - 4) * ln(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af mathon

                       \small \small \begin{array}{lllll} (x+2)(x-2)\cdot \ln(x)=0\\\\ x=\left\{\begin{matrix} -2\\1 \\ 2 \end{matrix}\right. \end{array}


Svar #2
03. oktober 2019 af Sophu (Slettet)

Tak, men hvordan kommer du frem til svaret?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2019 af mathon

Brug nul-reglen.


Svar #4
03. oktober 2019 af Sophu (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Løs en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.