Matematik

spørgsmål

04. oktober 2019 af Tove120 (Slettet) - Niveau: B-niveau

spørgsmålet er i den vedhæftet fil

Vedhæftet fil: Opgave 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2019 af Moderatoren

Guide til at gøre det lettere at hjælpe dig:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.


Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. oktober 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Opgave 2}&f(x)=x^3+2x^2-5x-6\\\\ &f{\, }'(x)=3x^2+4x-5\\\\\\\\ \textup{Opgave 3}&h(x)=\ln(2x-4)\cdot (x-6)\\\\ &h{\, }'(x)=\frac{1}{2x-4}\cdot (2x-4){\, }'\cdot (x-6)+\ln(2x-4)\cdot 1\\\\ &h{\, }'(x)=\frac{2(x-6)}{2(x-2)}+\ln(2x-4)\\\\ &h{\, }'(x)=\frac{x-6}{x-2}+\ln(2x-4)\\\\\\\\ &j(x)=\frac{-2x^3}{3x^2+2}\\\\ &j{\, }'(x)=\frac{-6x^2\cdot (3x^2+2)-\left ( -2x^3 \right )\cdot 6x}{\left (3x^2+2 \right )^2}\\\\ &j{\, }'(x)=\frac{-6x^4-12x^2}{(3x^2+2)^2}\\\\ &j{\, }'(x)=\frac{-6x^2(x^2+2)}{(3x^2+2)^2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2019 af AMelev

Upload et billede af opgaven i stedet for et Word-dokument. Ikke kan læse Wordfiler.


Skriv et svar til: spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.