Kemi

0,74 mol natriumfosfat tilsættes vand til 2,0 L

07. oktober 2019 af sille1406 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan i hjælp med denne opgave ? ved ikke hvor jeg skal starte.

0,74 mol natriumfosfat tilsættes vand til 2,0 L 

Hvor mange g natriumfosfat skal afvejes 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Kig i din kemibog under Mængdeberegning 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2019 af mathon

                  \small \small \begin{array}{llll} M(Na_2SO_4)=\textup{Sum}\left ( \left \{2,1,4 \right \}\cdot \left \{22.990,32.065,15.999 \right \} \right )\; \frac{g}{mol}\\\\ m=n\cdot M=\left (0.74\; mol \right )\cdot M \end{array}


Skriv et svar til: 0,74 mol natriumfosfat tilsættes vand til 2,0 L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.