Matematik
hjælp til optimering af to variabler
10. oktober 2019 af
randombruger132 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Find funktionens stationære punkt punkter og klassificer de fundne stationærer punkter
f(x,y)=x^4+16xy+y^4
Er kommet frem til
fx=dz/dx=4x^3+16y
fy=dz/dy=16x+4y^3
og så har jeg sat dem begge lig med nul men er i tvivl om hvordan jeg så udregner punktet der fra
Svar #1
10. oktober 2019 af peter lind
Flyt y erne over på højre side
divider derefter ligningerne med hinanden
Skriv et svar til: hjælp til optimering af to variabler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
