Kemi

Braggs lov

20. oktober 2019 af SofieØst (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa 

Nogle der sidder inde med nogle gode noter omkring Braggs lov? 

De få sider materialer vi har synes jeg ikke det gør det tydeligt nok hvordan man bestemmer værdierne. 

Jeg kan ikke forstå hvordan man kan bestemme orden og afstanden mellem plan (d) når man får afvide et miller plansæt. 

Mange tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2019 af mathon

                             


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2019 af mathon

                                         


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2019 af mathon

Betingelsen for konstruktiv interferens er, at vejforskellen 2\cdot d\cdot \sin(\theta ) er et helt antal bølgelængder n\cdot \lambda .


Skriv et svar til: Braggs lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.