Matematik

rumfanget af det omdrejningslegeme ....

26. oktober 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

ved godt at man skal bruge den her formel: men  er ik helt sikker på grænserne, er det noget med at man skal tegne det i fx geogebra og finde dem? Men tegning er ret mærkelig


Svar #1
26. oktober 2019 af Nanna34

formelen


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2019 af ringstedLC

Da M er afgrænset af førsteaksen (y = 0) findes integrationsgrænserne ved at løse f(x) = 0. Brug evt. nulreglen.


Svar #3
26. oktober 2019 af Nanna34

#2

Da M er afgrænset af førsteaksen (y = 0) findes integrationsgrænserne ved at løse f(x) = 0. Brug evt. nulreglen.

jeg fik x til 4 og 0 men det giver et langt mækelig svar ...


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2019 af ringstedLC

Husk at gg med π og skift til numerisk resultat.


Svar #5
26. oktober 2019 af Nanna34

#4

Husk at gg med π og skift til numerisk resultat.

hvordan skifter man til numerisk resultat


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. oktober 2019 af Soeffi

#5. En almindelig metode:...


Svar #7
26. oktober 2019 af Nanna34

#6
#5. En almindelig metode:...

hmm tak men hvordan får du den rød 1?


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. oktober 2019 af ringstedLC

Måske kan du bare skrive: "1."

Med et halvt års tid til eksamen er det vel på tide, at få styr på de mest basale justeringer i sit værktøj. Her er en god manual på dansk, se side 14 og 20: https://education.ti.com/sites/DANMARK/downloads/pdf/TI_nSpire_SW_v2_1.pdf


Skriv et svar til: rumfanget af det omdrejningslegeme ....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.