Matematik

grafen for den afledede funktion

30. oktober 2019 af matB123 - Niveau: B-niveau

hej, nogen der ved hvordan man løser denne opgave, kan virkelig ikke finde ud af den?

Vedhæftet fil: opg 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af janhaa

a) x=-2, x=3, x=5

b) f ' (3) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2019 af peter lind

f(x) voksende => f'(x) > 0

f'(x) aftagende => f'(x) < 0


Skriv et svar til: grafen for den afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.