Matematik

Funktioner

01. november 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hej guys. Nogen der kan hjælpe med en opgave? Billede vedhæftet

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2019 af AMelev


Tegn grafen for de to delfunktioner med de respektive x-begrænsninger i samme koordintsystem. Hvordan du konkret gør, afhænger af, hvilket grafværtøj, du anvender.

Du kan derefter løse ligningen grafisk, eller løse ligningen for hver af de to delfunktioner og tjekke, om de respektive løsninger ligger i det "lovlige" x-interval.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2019 af Mathias7878

f(x) = x-1 \Leftrightarrow x-1 = 5 \Leftrightarrow x = \ ?

- - -

 

 


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.