Matematik

Funktioner

02. november 2019 af Kira988 - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har lidt svært ved at forstår og regne den her opgave. Så det kunne være fedt, hvis der nogle der kunne hjælpe mig med at regne og forstår den.

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_fef.jpeg

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2019 af StoreNord

Indsæt  -1  i udtrykket for f(x) og beregn således f(-1).
Indsæt   2 udtrykket for f(x) og beregn således f(2).
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2019 af peter lind

Du skal bare sætte tal i den øverste række ind på x's plads og skrive resultatet nednunder

f.eks   den førsre  f(-1= 10*(-1))(4-(-1) )2 = ?


Svar #4
02. november 2019 af Kira988

#3

Du skal bare sætte tal i den øverste række ind på x's plads og skrive resultatet nednunder

f.eks   den førsre  f(-1= 10*(-1))(4-(-1) )2 = ?

Er 2/5 så rigtigt beregnet ved denne her?


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f(2) &= \frac{10\cdot 2}{(4-2)^2} \\ &= \frac{20}{(2)^2}=5 \end{align*}

er OK. I f(2) fås derfor:

\begin{align*} f(f(2))=f(5) &= \;? \end{align*}


Svar #6
02. november 2019 af Kira988

#5

\begin{align*} f(2) &= \frac{10\cdot 2}{(4-2)^2} \\ &= \frac{20}{(2)^2}=5 \end{align*}

er OK. I f(2) fås derfor:

\begin{align*} f(f(2))=f(5) &= \;? \end{align*}

er det så ikke 5/2?


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2019 af ringstedLC

Nej, indsæt rigtigt.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.