Matematik

Arealet af M

06. november 2019 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Hjælp modtages med glææææde:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2019 af ringstedLC

Bestem den anden integrationsgrænse og beregn det bestemte integrale af f.


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. november 2019 af mathon

                \small A_M=\int_{1}^{5}\left (\frac{2}{x} +2x-4 \right )\mathrm{d}x\qquad x>0


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. november 2019 af janhaa

A_M=\int_1^5\,f(x)\,dx


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2019 af ringstedLC

At figuren viser, hvor "1" er på 1. aksen, er ikke ensbetydende med at 1 er den laveste integrationsgrænse.


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. november 2019 af janhaa

#5

At figuren viser, hvor "1" er på 1. aksen, er ikke ensbetydende med at 1 er den laveste integrationsgrænse.

f(x) = 0

=>

x = 1


Skriv et svar til: Arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.