Kemi

Udregning

08. november 2019 af Weeke (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har problemer med at jeg skal finde empiriske formel, hvor jeg har følgende opløsning at ved afbrænding af carbonhydrid, så vil

massen

CO2= 6.73 g

H2O=2.92


Svar #1
08. november 2019 af Weeke (Slettet)

Jeg har selv fået den empiriske formel til at blive på CH2 til carbonhydriden, som afbrændes, men er ikke sikker, om det er rigtig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2019 af janhaa

-CH2- er rest,

heller C2H4


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2019 af janhaa

H_2C=CH_2


Svar #4
08. november 2019 af Weeke (Slettet)

hvorfor er det bedre at gange med 2?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2019 af janhaa

Fordi -CH2- er metylen..

Svar #6
08. november 2019 af Weeke (Slettet)

Tak skal du have


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. november 2019 af mathon

 ved afbrænding af carbonhydrid

                     \small 2\, C_nH_{2n+2}\; +\; (3n+1)\, O_2\; \longrightarrow \; 2n\, CO_2\; +\; (2n+2)\, H_2O

som for ulige n kan divideres igennem med 2.


Skriv et svar til: Udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.