Matematik

Mat - Funktioner

10. november 2019 af SebastianAsmir (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til at lave hele denne opgave, da jeg ikke forstår specielt meget af den.. Tak på forhånd hvis der sidder en der vil hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2019 af StoreNord

PlanteVækst.png

Vedhæftet fil:PlanteVækst.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2019 af mathon

                             \small \small \begin{array}{llllllll} 1.&h(9)=0.5\cdot \sqrt{9}&&&&h(10)=0.5\cdot \sqrt{10}\\\\ 2.&h(10)-h(9)\\\\ 3.&h{\, }'(t)=\frac{1}{2}\cdot \frac{1}{2\sqrt{t}}=\frac{1}{4\sqrt{t}}\\\\ &h{\, }'(9)=\frac{1}{4\cdot \sqrt{9}}&&&&h{\, }'(10)=\frac{1}{4\cdot \sqrt{10}}\\\\ 4.&h{\, }'(t)=\frac{1}{4\sqrt{t}}=\frac{1}{20} \end{array}


Skriv et svar til: Mat - Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.