Matematik

Beregn massefyld

12. november 2019 af Christian17177 - Niveau: 9. klasse

Hej

Hvordan beregner man massefyld? Har en matematikaflevering for og det er omkring det.

Vi skulle tegne snemanden inde på et program som hedder geogebra og har lagt et billede ind af den.

Vi har fået af vide at nysne vejer ca. 100g pr. liter sne
Sammenpresset sne kan veje op til 300g pr. liter sne

Hvad er snes højeste massefylde?

Hvad er snes mindste massefylde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af peter lind

Masse/rumfang


Svar #2
12. november 2019 af Christian17177

Hvordan beregner man masse?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2019 af peter lind

Det kommer  an på hvad man har og det er desuden irrelevant for opgaven


Svar #4
12. november 2019 af Christian17177

HAr fået dette af vide?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2019 af peter lind

masse=runfangmassefyld


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2019 af ringstedLC

Når nysne her på vores planet vejer 100 g, har det massen 100 g. Massefylde er udtryk for hvor meget 1 m3 af et stof vejer.

\begin{align*} \text{Massefylde}_{\,nysne}: \frac{100\;g}{1\;l}&= \frac{?\;kg}{\;?\;m^3}=\;?\text{ kg pr. m}^3 \end{align*}


Svar #7
12. november 2019 af Christian17177

Okay tak, men hvad så hvis det er mindste massefylde?
 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. november 2019 af ringstedLC

Det er den mindste massefylde.


Svar #9
13. november 2019 af Christian17177

og så den højeste er vel 300g?


Skriv et svar til: Beregn massefyld

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.