Matematik

Bestem integralet

17. november 2019 af Sophu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, nogle der kan løse det her integrale uden CAS værktøj (opgave vedhæftede)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2019 af mathon

      \small \int \sin(2x+4)\mathrm{d}x
               \small \textup{her s\ae ttes }\quad u=2x+4\quad \textup{og dermed }\quad \tfrac{1}{2}\mathrm{d}u=\mathrm{d}x

    \small \small \int \sin(2x+4)\mathrm{d}x=\tfrac{1}{2 }\cdot\int \sin(u)\mathrm{d}=\tfrac{1}{2}\cdot \left [ -\cos(u) \right ]+k=-\tfrac{1}{2}\cos(u)+k=\\\textup{ } \qquad \qquad \qquad -\tfrac{1}{2}\cos(2x+4)+k


Svar #2
17. november 2019 af Sophu (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: Bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.