Matematik

Funktion

17. november 2019 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Om en eksponentielt voksende funktion ??(??)=??·???? ved vi, at grafen går gennem punkterne ??(3,9) og ??(2,4).
a) Bestem tallene ?? og ??.

a = 1,12

b = 1,41 

passer det= :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2019 af StoreNord

Helt rigtigt
Skærmbillede fra 2019-11-17 16-38-33.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2019 af mathon

                            \small \small \small \small \begin{array}{lll} &f(x)=b\cdot a^x\\\\&f(x)=\frac{64}{81}\cdot \left ( \frac{9}{4} \right )^x\approx 0.790123\cdot 2.25^x \end{array}


Svar #3
17. november 2019 af Hjælpmig1233 (Slettet)

Mange tak - ps hvad er overstående?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2019 af StoreNord

Brøkerne skulle vist have været b og a.

Og det er det da vist osse. ikke


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.