Matematik

Løs ligningen

21. november 2019 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe?:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. november 2019 af mathon

Faktoriser   
                         \small x^2-x-6  og anvend efterfølgende 0-reglen.


Svar #3
21. november 2019 af Mie23234

Nok et dumt spørgsmål, men hvordan faktorisere man?


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. november 2019 af mathon

              \small \begin{array}{llll}\textup{hvis r\o dderne er } r_1\textup{ og }r_2\\\\ \textup{er faktoriseringen}&(x-r_1)\cdot (x-r_2) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. november 2019 af StoreNord

#3
Find rødderne i (x2-x-6)


Brugbart svar (2)

Svar #6
21. november 2019 af mathon

                 \small \begin{array}{llll} \textup{L\o øs ligningen}\\ &(x+2)\cdot (x-3)\cdot (x+4)=0\\\\ \textup{Brug nul-reglen:} \end{array}


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.