Matematik

Hvad sker der i disse tre trin? Bevis

24. november 2019 af NadiaaaNK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har vedlagt de sidste tre trin af et bevis, hvor jeg ikke selv kan se mig ud af hvad der sker fra trin til trin, altså hvad man gør for at komme fra trin 1 til 2 og trin 2 til 3. Håber der er nogle derude som måske kan hjælpe...


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2019 af mathon

På niveau A
bør du vide:
                             \small \begin{array}{llll} &\cos^2(x)+\sin^2(x)=1\\ \textup{og dermed}\\ &a\cos^2(x)+a\sin^2(x)=a(\cos^2(x)+\sin^2(x))=a \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2019 af Anders521

# 0 Fra trin 1 til 2 samles ledene under kvadratrodstegnet, så du går fra en sum bestående af 4 led til et produkt bestående af to faktorer. Fra trin 2 til 3 anvendes "idiotformlen".


Svar #3
24. november 2019 af NadiaaaNK (Slettet)

Ahh, det kan jeg godt se nu! Mange tak


Skriv et svar til: Hvad sker der i disse tre trin? Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.