Matematik

Areal af punktmængde

26. november 2019 af SofieAmalieJensen - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe med vedhæftede opgave? Jeg har forsøgt at beregne det, men jeg får to løsninger og jeg ved ikke om det er rigtigt.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2019 af mathon

betinglse:                   \small \int_{-1}^{a}e^x\mathrm{d}x=\frac{e^3-1}{e}=e^2-e^{-1}

hvoraf                       \small \small e^a-e^{-1}=e^2-e^{-1}

                                 \small \small e^a=e^2

                                 \small \small a=2

Du har beregnet volumenet af omdregningslegemet fra 0 til a og ikke arealet fra -1 til a.


Svar #3
26. november 2019 af SofieAmalieJensen

#2

betinglse:                   \small \int_{-1}^{a}e^x\mathrm{d}x=\frac{e^3-1}{e}=e^2-e^{-1}

hvoraf                       \small \small e^a-e^{-1}=e^2-e^{-1}

                                 \small \small e^a=e^2

                                 \small \small a=2

Du har beregnet volumenet af omdregningslegemet fra 0 til a og ikke arealet fra -1 til a.

Nåå okay super, mange tak:)


Skriv et svar til: Areal af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.