Matematik

Matematik B - Delprøve 1

03. december 2019 af ppilbauer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg vil gerne få lidt forklaring i forhold til ogp. 3, 4 pg 5 :-)

Den sidste opgave.. Her har jeg kun et enkelt spørgsmål. Kan man så vælge to tilfældige tal mellem 15 og 85 som har forskellen mellem hinanden lig med 10? 

Vedhæftet fil: HFB2018 7 dec.pdf kopi.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2019 af janhaa

3) f(-1) = f ' (-1) = 2

4) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2019 af janhaa

4)

f(x)=48*(\frac{1}{2})^{x/3}\\ \\ f(0)=48\\ \\ f(3)=48*0,5=24\\ \\ f(9)=48*(\frac{1}{2})^{9/3}=6


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2019 af janhaa

5)

P(11)  - P(1) = -7


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2019 af AMelev

Opg. 3 Ad #1 f '(-1) ≠ 2
f(-1)aflæses på grafen som 2.koordinat til grafpunktet, hvor 1.koordinaten er -1.
f '(-1) er hældningskoefficienten til tangenten i punktet (-1,f(-1)), som er tegnet på figuren.
Se evt. vedhæftede.

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2019 af AMelev

Opg. 4
       
Halveringskonstanten er 3. Det betyder, at når x vokser med 3, så halveres funktionsværdien.
Når x vokser fra 0 til 3, så halveres funktionsværdien fra f(0) = 48 til 24.
Når x vokser fra 3 til 6, så halveres funktionsværdien fra 24 til 12, og når x igen vokser med 3 fra 6 til 9, så er, så halveres funktionsværdien fra 12 til 6. 

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Brugbart svar (2)

Svar #6
03. december 2019 af AMelev

Opg. 5
                                    
Hældningskooefficienten a = -0.7 angiver, at maksimalpulsen aftager med 0.7 slag/min for hvert år, personen bliver ældre, så når personen er 10 år ældre, aftager maksimalpulsen med .....

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Skriv et svar til: Matematik B - Delprøve 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.