Matematik

Hvad er gaffelforskriften for den her funktion?

06. december 2019 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvad er det?

Vedhæftet fil: gaffelforskrift.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2019 af mathon

Find forskriften for de to halvlinjer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2019 af mathon

                    


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. december 2019 af janhaa

left line, l:

a, slope > 0

thus:

y = x + b and P = (0,2) =>

y = x+2

similar with right line, m


Svar #4
06. december 2019 af ENERQIA (Slettet)

#3

left line, l:

a, slope > 0

thus:

y = x + b and P = (0,2) =>

y = x+2

similar with right line, m

er det bare det jeg skal skrive?


Brugbart svar (2)

Svar #5
06. december 2019 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}f(x)=\left\{\begin{array}{lll}x+2&\textup{for } &x\leq 2\\-\frac{1}{2}x+5&\textup{for } &x\geq 2\end{array}\right. \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. december 2019 af janhaa

#4
#3

left line, l:

a, slope > 0

thus:

y = x + b and P = (0,2) =>

y = x+2

similar with right line, m

er det bare det jeg skal skrive?

or, left line through (0,2) and (-2, 0):

a = -2/-2=1

y = ax+b = x+b

2=0+b

b=2

y= x +2

*******************

similar with right line m,

where slope (a) < 0.

Look above.


Svar #7
06. december 2019 af ENERQIA (Slettet)

#5

                  \small \begin{array}{lllll}f(x)=\left\{\begin{array}{lll}x+2&\textup{for } &x\leq 2\\-\frac{1}{2}x+5&\textup{for } &x\geq 2\end{array}\right. \end{array}

tak


Svar #8
06. december 2019 af ENERQIA (Slettet)

#6
#4
#3

left line, l:

a, slope > 0

thus:

y = x + b and P = (0,2) =>

y = x+2

similar with right line, m

er det bare det jeg skal skrive?

or, left line through (0,2) and (-2, 0):

a = -2/-2=1

y = ax+b = x+b

2=0+b

b=2

y= x +2

*******************

similar with right line m,

where slope (a) < 0.

Look above.

thanks m8


Skriv et svar til: Hvad er gaffelforskriften for den her funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.