Matematik

Areal af akvariets bund

29. december 2019 af Jaejfufu13 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Arealet af akvariets bund er ?

Hvordan regner man ud

L=80cm
B=30cm
H= 30 cm
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2019 af ringstedLC

\begin{align*} A_{bund} &=L\cdot B=\;?\text{ cm}^2 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. december 2019 af Jakob134 (Slettet)

Men så gir det 2.400 cm2 er det ikke lidt meget

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. december 2019 af ringstedLC

Godt med lidt reflektion over et facit. Men ikke desto mindre er det rigtigt nok.


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. december 2019 af Capion1

# 2
Om det er lidt eller meget afhænger jo af enhederne man anvender:
Målt i m2 ser det jo ikke ud af så meget,   0,24 m2
Eller i km2 endnu mindre,                          0,00000024 km2
Men i mm2 meget meget mere,                 240000 mm2


Skriv et svar til: Areal af akvariets bund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.