Matematik

hvad er formlen for gennemsnitsfart?

11. januar 2020 af helpmenov (Slettet) - Niveau: 7. klasse

jeg ved at det hedder V= D/t

men hvorfor hedder det V og ikke H? hvad står V'et for. I må unskylde hvis det er et dumt spørgsmål, jeg vil bare være sikker

tak fordi i vil hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2020 af ringstedLC

Vi plejer at bruge små bogstaver:

\begin{align*} v &= \frac{d}{t} \\ \text{\textbf{v}elocity} &= \frac{\text{\textbf{d}istance}}{\text{\textbf{t}ime}} \\ \text{\textbf{h}astighed,\,(fart)} &= \frac{\text{\textbf{d}istance\,(afstand)}}{\text{\textbf{t}id}} \end{align*}


Svar #2
11. januar 2020 af helpmenov (Slettet)

Mange tak ringstedLC  det hjalp på forståelsen


Skriv et svar til: hvad er formlen for gennemsnitsfart?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.