Matematik

eksponentielle funktioner

15. januar 2020 af DenAnonymeVen - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe mig med denne opgave. altså bare alle spørgsmålene :)


Svar #1
15. januar 2020 af DenAnonymeVen

opgaven er den vedhæftede fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2020 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2020 af ringstedLC

a) Konstanterne bestemmes ved potensregression af data. Husk: 2001 = år 0.

b) Læs om potensfunktionen.

c)

\begin{align*} P(t)=20000 &= P_0\cdot a^t \\ t &= \;? \end{align*}

d) Passer det faktiske antal med modellen?


Skriv et svar til: eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.