Matematik

vinkler

21. januar 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Bestem vinklen (i grader) mellem vektorerne →a=(19) og →b=(24).


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2020 af AMelev

Det giver ikke mening. Vektorer er pile, der er karaktereseret ved retning og længde. De kan fx være angivet ved koordinatsæt i 2D eller 3D.
Det lyder heller ikke helt som 7. klassesstof.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{llll}\textup{brug}&\cos(v_{\textup{spids}})=\frac{\left | \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b} \right |}{\left | \overrightarrow{a} \right |\cdot \overrightarrow{b}}&\textup{hvis du er orienteret s\aa \ langt.} \end{array}    


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2020 af StoreNord

I Geogebra er det ikke så videnskabeligt. Dèr bruger man bare værktøjer (eller legetøjer).


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2020 af ringstedLC

D. 1. december 2019 gik du i 10. klasse og spurgte til et simpelt divisionsstykke. Nu har du så et spørgsmål om vektorer som ikke er Folkeskolepensum og lægger det på niveau 7. klasse. Det er ikke nemt at hjælpe, når man ikke ved hvilket niveau/udd., der spørges udfra.

Men et er sikkert; du har tydeligvis ikke forstået, hvordan en vektor skrives op.

Opdater din profil, vedhæft et billede af opgaven incl. evt. bilag og så tager vi den derfra.


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll}\textup{brug}&\cos(v_{\textup{spids}})=\frac{\left | \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b} \right |}{\left | \overrightarrow{a} \right |\cdot \left |\overrightarrow{b} \right |}&\textup{hvis du er orienteret s\aa \ langt.} \end{array}    


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. januar 2020 af PeterValberg

#0

Se eventuelt video nr. 11 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.