Matematik

hjælp (eksponentiel funktion)

30. januar 2020 af r0c (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en eksponentielt aftagende funktion g(x), oplyses det, at halveringskonstanten er T½ = 4 og at g(7) = 48. Bestem g(3).


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2020 af Sveppalyf (Slettet)

Funktionsværdien er blevet halveret fra x=3 til x=7 (da den bliver halveret hver gang x vokser med 4). Så g(3) må være det dobbelte af g(7).


Svar #2
30. januar 2020 af r0c (Slettet)

Tak :D


Skriv et svar til: hjælp (eksponentiel funktion)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.