Matematik

Eksponetielle funktioner 2

03. februar 2020 af masteredvin45 (Slettet)

Hej, jeg stilte et spørgsmål omkring samme opgave, men fik ikke hjælp til hvordan jeg kan regne 2 ud.

Jeg kan godt min a og b værdi

a = 2

b = 0.21875

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2020 af peter lind

Der er ikke brug for punkter på grafen. Brug at ax = ekx


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2020 af mathon

                   \small \small \begin{array}{llll}&e^{k\cdot x}=\left (e^k \right )^x=a^x\\\\&e^k=a\\\\&e^k=2... \end{array}


Skriv et svar til: Eksponetielle funktioner 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.