Fysik

opvarmning af vand

04. februar 2020 af ogulgerek (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har problemer med at finde massen af vandet. 

opgaven lyder på at man skal udregne massen af vandet

vandet er 20 grader og efter 501600 Joules skal vandet have en temperatur på 75 grader

vandet skal opvarmes med 55 grader ialt og c-værdien af vandet er 4180

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\textup{opvarmning af vand:}&m\cdot c\cdot \Delta T=E\\\\&m\cdot \left ( 4.180\; \frac{kJ}{kg\cdot C} \right ) \cdot \left ( 55\; C \right )=501.6\; kJ... \end{array}


Skriv et svar til: opvarmning af vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.