Kemi

Tryk

12. februar 2020 af N0valyfe (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa!

Jeg sidder inde med følgende opgave som jeg gerne vil have hjælp til; 
Partialtrykket af oxygen i atmosfæren er 159 mmHg, hvilket giver en opløselighed af O2 på 0,44
g/100 mL. Opløseligheden af O2 ved 110 mmHg er ..

Facit: 0.3 g/100mL 

tak på forhånd
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2020 af mathon

       \small \begin{array}{lllll} \textup{opl\o seligheden af }O_2\textup{ ved 110 mm Hg:}&\frac{110}{159}\cdot \left ( 0.44\; \frac{g}{100\;mL } \right )=0.3\; \frac{g}{100\;mL } \end{array}


Skriv et svar til: Tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.