Matematik

areal mm.

17. februar 2020 af Selma764 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forstår virkelig ikke denne opgave, en sød sjæl som vil forklare. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2020 af StoreNord

a)
Rektanglets højde vil være f(x), og bredden vil være x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2020 af janhaa

5.

a) l: y = -2x + 4

A(x) = xy = x(-2x+4) = -2x2 + 4x

b)

A ' (x) = 0


Skriv et svar til: areal mm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.