Matematik

Bestemmelse af integralet

18. februar 2020 af EmilLønne (Slettet) - Niveau: A-niveau

der er indsat en fil med et integrale, er der nogle der kan hjælpe med at bestemme monotoniforholdne? tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2020 af mathon

Brug substitutionen u = x2+1


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2020 af mathon

                   \small \int (x^2+1)^5\cdot 2x\: \mathrm{d}x=\int u^5\: \mathrm{d}u=\frac{1}{6}u^6+k=\frac{1}{6}\cdot \left ( x^2+1 \right )^6+k


Skriv et svar til: Bestemmelse af integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.