Matematik

Hjælp til opgaver

18. februar 2020 af EmilLønne (Slettet) - Niveau: A-niveau

Der er vedlagt et billed/bilag med 4 opgaver som jeg har brug for hjælp til, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2020 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{llll}\textbf{1)}\\&a)\\&&f{\, }'(x)=(3x^2-2x)\cdot e^{x-4}+(x^3-x^2)\cdot e^{x-4}=\left (x^3+2x^2-2x \right )\cdot e^{x-4} \\\\\\&b)\\&&f{\, }'(x)=\left (x^3+2x^2-2x \right )\cdot e^{x-4}=0\\\\&&\textup{da }x^{x-4}>0\\\\&&x(x^2+2x-2)=0\\\\&& x=\left\{\begin{matrix} -1-\sqrt{3}\\ 0 \\ -1+\sqrt{3} \end{matrix}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2020 af mathon

               \small \small \small \small \begin{array}{llll}\textbf{2)}\\&a)\\&&f{\, }'(x)=x^2-1x+16=(x-2)\cdot (x-8)\textup{ ...} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2020 af mathon

korrektion:

               \small \small \small \small \small \begin{array}{llll}\textbf{2)}\\&a)\\&&f{\, }'(x)=x^2-1\mathbf{{\color{Red} 0}}x+16=(x-2)\cdot (x-8)\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.